Resum lligues provincials. Jornada 5.

  • 22 d'octubre de 2018

A la lliga de Preferent, el Borges Carburants Mir, segueix invicte. Aquesta setmana el seu botxí ha estat el CTT Portell “A” en que va sumar la seva cinquena victòria consecutiva per un clar 6-0. El CPU Vilanovenc, el segueix de ben aprop, amb una victòria menys a la taula classificatoria. Els de Pla d’Urgell, van guanyar al SQA Alcarràs per 5-1 que només ha sumat una victòria en la temporada. L’ASSIST Alcarràs, també va sumar una nova derrota a la pista del CTT Pont de Suert per 0-6, i tanca la calassificació de preferent. Per acabar la jornada el CTT Borges “A” va sumar una important victòria a la pista del CTT Gràfix Mollerussa per 2-4.

A la lliga Tallers A Miquel de Primera Provincial, domini absolut de l’Impuls TT i del CTT Agramunt “A” que compten els seus partits per victòries. Els de Vilanova de la Barca, van sumar un contudent 6-0 a casa del ACLE Guissona, i el conjunt d’Agramunt va superar el Portell “B” pel mateix resultat. El Rebost de Ponent Castellnou, va sumar una nova victòria i es situa tercer a la lliga, gràcies a la victòria de la pista del CTT Calaf “B” per 3-4, un partit que es va haver de decidir al partit de dobles. El LLeida “A” i el Borges “C”, també van decidir el partit a l’encotre de dobles, i el conjunt del Segrià es va fer amb la victòria. L’altre equip de Borges, va superar el CTT Vall del Nord per 1-5 que encara no coneix la victòria en aquesta temporada.

A Segona Provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” segueix líder de la categoria després de sumar una nova victòria davant el CTT Ivorra per 0-6. El CTT Mollerussa Vicens Maquinària, es el seu perseguidor immediat, després de guanyar el CTT Lleida per 1-5. El Borges D, va sumar una nova victòria després de vèncer al AE Vall d’Aran per 2-4 i el CTT Mollerussa Arcusin, també va sumar una nova victòria davant el CTT Balaguer “B”.