Resum de lligues provincials. Jornada 4.

  • 14 d'octubre de 2018

A la lliga de preferent, victòria del Borges Carburants Mir, que segueix invicte a la categoria, després d’un agònic partit per 4-3 davant el CTT Calaf “A”. El CPU Vilanovenc, segueix a un partit del lider, després de la victòria a un dels camps més complicats de la categoria, la del Pont de Suert per 1-5. El CTT Portell “A”, va sumar la segona derrota consecutiva de la temporada, davant l’ASSIST Alcarras per 4-2. L’altre conjunt de l’Alcarràs, va caure davant el CTT Borges “A” per 1-5. Per acabar la jornada el CTT Pàmies Balaguer “A”, va superar el CTT Gràfix Mollerussa per 5-1.

A Primera Provincial, duel frenètic pel liderat de la lliga. El recent descendit Impuls TT, compta els seus partits per victòries després de la victòria per 4-2 davant el CTT Lleida. El CTT Xavier Sangrà Agramunt, tampoc ha cedit en aquests quatre partits de lliga, i aquesta jornada va derrotar l’ACLE Guissona per un contundent 6-0. El mateix resultat que el Rebost de Ponent Castellnou, va vèncer al CTT Valls del Nord, que no va tenir opció en cap moment. Per acabar el CTT Borges “B”, va superar per 5-1 al CTT Calaf “B”.

A segona provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, segueix líder de la categoria sense haver cedit cap partit. Aquesta setmana va superar el CTT Lleida “B” per 5-1. El CTT Mollerussa Vicenç Maquinaria, també va guanyar en aquesta jornada al CTT Borges “D” per 1-5 i segueix tercer a la classificació. L’altre combinat del CTT Mollerussa, va cedir per 2-4 davant el CTT Ivorra, que suma la primera victòria de la temporada. El CTT Borges “E” també segueix a la part alta de la classificació, després de vèncer al  CTT Balaguer Pamies “B” per 6-0. El partit que tanca la jornada, CTT Tremp, AE VAll d’Aran, és va ajornar.