Programa Tennis Taula a les Escoles – TTaE (Curs 18/19)

Segon curs escolar del Programa Tennis taula a les Escoles en horari escolar i consolidació del mateix en tots els aspectes. La novetat més destacada d’aquest nou curs escolar ha estat la participació del Consell Català de l’Esport per primer cop i que juntament amb la Diputació de Lleida han subvencionat el programa.

En aquest segon curs les xifres demostren la bona acceptació del programa TTaE entre les escoles i els clubs. S’han passat dels 323 alumnes del primer curs als més de 800 en aquest. De la mateixa manera s’han gairebé duplicat el nombre de clubs de Tennis Taula de la demarcació de Lleida que s’han adherit passant dels 6 als 11 actuals. Però l’aspecte més positiu és el duplicar el nombre d’escoles que han volgut prendre part en el programa que han estat 23 enlloc de les 13 del curs anterior. El programa arribarà al seu màxim quan en el curs vinent tot l’alumnat de 3r i 4t de primària de les escoles on hi ha un club a la població hi podran participar, esperant poder transmetre els valors del tennis taula a més de 1500 alumnes de les comarques de Lleida que aquest any han estat 7.
Tots els estament implicats valoren molt positivament el programa i la seva continuïtat. Des del Departament d’Ensenyament i la RTL s’està treballant per fer un conveni a 4 anys, cosa que posa de manifest el bon impacte d’aquestes sessions entre l’alumnat.
Des de la RTL es vol donar les gràcies a totes les entitats que fan possible aquest programa el qual ha d’apropar aquest integrador esport i els seus valors i habilitats a tot l’alumnat.