Francesc Gomis, campió del 6è Piramidal de Veterans

  • 22 d'abril de 2024

Aquest diumenge 21 d’abril s’ha disputat el 6è Piramidal de Veterans, donant així per finalitzada la competició de Veterans d’aquesta temporada 2023/2024. La competició de veterans conclou amb una suma final de 202 participacions en el llarg dels sis tornejos.

Després de disputar aquests sis campionats, els jugadors han anat sumant punts al rànquing i ara, els 12 primers classificats es trobaran el dos de juny per celebrar el TOP 12. El rànquing està ordenat pel “Coeficient del TOP”, un coeficient que es calcula amb la suma de les cinc millors puntuacions dels sis Piramidals d’aquesta temporada i dividit entre 5.

En aquest torneig amb 46 participants, s’han dividit en 9 grups de quatre jugadors i 2 grups de cinc jugadors. Per la segona fase, la fase de quadres, s’han distribuït els jugadors en dos quadres: els primers i segons de grup al quadre AB i els tercers, quarts i cinquens de grup al quadre CD.

Francesc Gomis, del CTT Tremp, s’ha proclamat campió d’aquest 6è Piramidal de Veterans, que amb aquest Piramidal, es proclama quatre vegades consecutives campió d’aquestes competicions. En aquest torneig, Gomis ha arribat a la final després de vèncer a Vicenç Vilalta (Impuls TT) 3-2 i en la final ha vençut 3-1 a Pere Vizcarri, de l’AEC Reus TT. Vizcarri ha superat 3-2 en la semifinal al seu company de club, Víctor Altarriba.

En el quadre CD, el campió ha estat Josep Tuset (CTT La Lira Vendrellenca) que ha guanyat 3-1 a Ionel Trinca, de l’AE Golmés. En la ronda de semifinals, Tuset s’ha imposat 3-0 a Joan Barberà, Impuls TT i Trinca s’ha imposat a Stefan Romaniv.

Podeu consultar els resultats dels grups i quadres aquí.