Resum Setzena Jornada de les Lligues Provincials

  • 23 d'abril de 2024

Les lligues provincials estan arribant al seu fi, ja que després d’aquesta darrera jornada, només els queden dos encontres més a cada equip per donar per finalitzada la lliga territorial d’aquesta temporada!

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Mollerussa Arucusin es manté com a segon classificat de la categoria després d’aquesta jornada vèncer 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”. El Borges Carburants Mir, en tercera posició, suma els dos punts d’aquesta jornada gràcies a la disputada victòria 4-3 davant del CPU Vilanovenc i, l’altre equip garriguenc, el Borges Ferreteria La Clau, s’imposa 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “A” i queda en la quarta posició amb 18 punts, empatat amb l’equip guissonenc. El Lindis AE Golmés “A” suma un total de cinc victòries, igual que el CTT Tremp, que ha estat el seu rival d’aquesta jornada i l’ha guanyat 4-2.

En la categoria de Primera Provincial, el líder és el CTT Alcarràs ON4, que amb els dos punts d’aquesta jornada per guanyar 4-2 al CTT Portell “A”, suma un total de 30 punts. El CTT Gràfix Mollerussa també manté la posició en la classificació, la segona, després d’imposar-se 6-0 al Lindis AE Golmés “B”. L’Agro-Borges TT aconsegueix la seva onzena victòria de la temporada en vèncer 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “B”. Pel que fa als equips del CTT Valls del Nord, el SBT ha superat 4-2 al Lladonosa Frias de Pardinyes i l’Ordino ha superat 4-2 al CTT Calaf, aconseguint així la seva tercera victòria.

El CTT Portell “B” segueix com a líder de la categoria de Segona Provincial, aquesta jornada ha superat 5-1 al CTT Portell “B”. El segon classificat, el CTT Encamp, ha guanyat 6-0 al Borges GAP Cooperativa i segueix a l’equip portellenc amb una diferència de sis punts, amb un encontre menys. L’Impuls TT “B”, empatat en segona posició amb l’Encamp, ha superat aquest cap de setmana 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El Borges Lleida Car suma un total de 18 punts després de la victòria 6-0 amb el Lindis AE Golmés “C”.  Finalment, el CTT Balaguer Pàmies Vitae aconsegueix la seva segona victòria en superar 4-2 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”.