Dani Lemus, campió del 7è Piramidal d’Edats

  • 22 d'abril de 2024

Aquest dissabte 20 d’abril s’ha dut a terme el 7è Piramidal d’Edats, tot sent l’última competició d’aquest tipus de la temporada. Al llarg dels 7 piramidals hi ha hagut una participació total de 331 jugadors i jugadores, de les quals 50 han estat en aquest darrer.

Els jugadors i jugadores del Piramidal s’han dividit en tres nivells: dos grups de quatre i després una fase de quadre en el nivell 1, tres grups de 7 jugadors/es en el nivell dos i també tres grups de 7 jugadors/es en el nivell 3.

A mig matí, els jugadors han parat per agafar energia amb l’esmorzar que ofereix la RTL que consta d’un tall de coc, una peça de fruita (plàtan o maduixes) i batut de xocolata o un suc de fruita.

Dani Lemus (TM Binéfar 77) s’ha proclamat campió del Piramidal en vèncer 3-1 a Eudald Garcia (CTT Mollerussa) en la final. En la ronda de semifinals, Garcia ha superat 3-2 al jugador del CTT Calaf, Albert Solé i Lemus ha guanyat 3-1 a Adrià Benet (CTT Borges). El partit de disputa pel tercer i quart lloc ha finalitzat amb una victòria 3-1 per Solé davant de Benet.

Els campions dels grups intermedis han estat Pau Estruch (CTT Calaf), Blai Soler (CTT Mollerussa) i Gerard Garcia (CTT Borges).  En el grup 2A el segon classificat ha estat Alan Carazo, del CTT Borges, que només ha cedit davant d’Estruch i la tercera posició ha estat per Elena Torres, del Utebo TM. En el grup 2B Cesc Alentà (CTT Borges) s’ha proclamat subcampió amb 10 punts i Elsa Benet, també del CTT Borges, ha ocupat la tercera posició. En el tercer grup del nivell dos, el grup 2C, Telmo Vistué ha sumat cinc de les sis victòries possibles fent-se així amb el segon lloc del grup i el jugador del CTT Alcarràs, Izan Segués, s’ha fet amb la tercera posició.

Nil Anto (AE Golmés), Ricard Vico (AE Golmés) i Aleix Alvarez (CTT Valls del Nord) han estat els campions dels grups del nivell 3. En el nivell 3A, la segona posició ha estat pel jugador del CTT Mollerussa, Denis Dragan i Nil Serra s’ha fet amb el tercer lloc en quedar primer del triple empat que ocupava aquesta posició. En el grup 3B el jugador del CTT Borges, Mario Vicens ha estat el segon classificat del grup i Xavier Amigó, del CTT Balaguer, el tercer. Finalment, en el grup 3C la segona posició ha estat per Iker Heghies (CTT Balaguer) i el tercer lloc ha estat pel jugador del CTT Mollerussa, Jordi Solsona.

 

Abans de començar el Piramidal, el vicepresident de la RTL i encarregat els Piramidals d’Edats ha fet entrega d’un ram de flors a la secretària Edna Solans per tota la feina feta aquesta temporada.

Podeu consultar els resultats de grups i quadres aquí.