Resum Tercera Jornada de Lligues Provincials

  • 2 d'octubre de 2018

Torna l’emoció a la categoria de Preferent; el Borges Carburants Mir, es situa en solitari a la classificació després de la victòria contra el CTT Gràfix Mollerussa per 5-1, que es situa a la segona posició de la classificació, en que hi ha fins a quatre equips empatats. El CTT Portell “A”, va cedir el primer partit de la campanya després de cedir a la pista del CTT Pont de Suert per 2-4. El CTT Calaf “A”, també ocupa les posicions capdavanteres, després de la victòria per 0-6 a la pista de l’ASSIST Alcarràs, que encara no coneix la victòria en aquesta temporada. Pel que fa al CPU Vilanovenc, també segueix en bones posicions després de desfer-se del CTT Borges “A” per 1-5. El CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” va conseguir sumar els primers punts, després de fer-se amb la victòria superant al SQA Alcarràs per 4-2.

La lliga de primera provincial, comença a agafar els seus protagonistes durant la temporada. El recentment descendit de categoria; l’Impuls TT, compta els seus partits amb victòries després de guanyar al CTT Calaf “B” per 5-1. El segueix de ben a prop l’Agramunt “A”, que també va superar el seu compromís setmanal guanyant al CTT borges “C” per 2-4.Un dels novells a la categoria, el ACLE Guissona, també va superar in-extremis al CTT Lleida per 4-3 amb un partit de dobles vibrant. Per acabar el CTT Borges “B”, va superar per 6-0 al CTT Valls del Nord, que encara no coneix la victòria en aquesta temporada.

La Segona Provincial, tampoc deixa indiferent a ningú. Després de tres jornades de lliga, els primers favorits comencen a destacar. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, es consolida amb el lideratge de la lliga després de vèncer el CTT Borges “D” per 2-4. El CTT Tremp, que també està imbatut, va superar el Balaguer “B” per 6-0. El CTT Mollerussa, va vèncer el CTT Lleida “B”, per 4-3 en un partit agònic, i el Borges “E” va superar per 4-2 al CTT Ivorra. El partit entre l’AE Vall d’Aran i CTT Mollerussa Vicenç Maquinària es va ajornar.