Programa Tennis Taula a les Escoles

  • 22 de novembre de 2018

Avui al matí ha tingut lloc a la seu de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida una reunió entre el Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras, el representant de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida, Sr. Joan Segura Torres i el president de la Representació Territorial de Lleida de tennis taula Sr. Francesc Solans.

En la reunió s’ha presentat al Secretari General el programa Tennis Taula a les Escoles. L’èxit en el pilotatge en el curs escolar 2017/18 i l’increment del nombre d’alumnes, escoles i comarques implicades en el programa, entre altres,  han suposat el recolzament del Consell Català de l’Esport al programa. Aquest programa es realitza conjuntament amb el Departament d’Ensenyament i té el suport de la Diputació de Lleida. En el curs actual ja s’ha començat la formació del professorat de les escoles que hi participen. L’alumnat que hi pendrà part serà el de tercer de primària.

Totes les institucions implicades manifesten la confiança en el creixement del programa que pretèn arribar a tot l’alumnat de cicle mitjà (3r i 4t de primària) en el curs vinent i poder-se consolidar. Sense cap mena de dubte una gran notícia pel tennis taula lleidatà que podrà arribar a tots els nois i noies de les poblacions on hi ha un club de tennis taula i els mostrarà el exquisits valors que té.