RICARD GOMEZ, CAMPIÓ DEL 4T OPEN ZONATT

  • 1 d'abril de 2019

El jugador del CTT Servisimó Mollerussa, Ricard Gómez, s’ha adjudicat avui el 4t Open Absolut de la temporada 2018/2019, al vèncer a la final per 3-0 al seu company d’equip Ivan Fernandez.

 

Gomez, s’ha adjudicat tres dels quatre opens provincials de la temporada.

 

Fins a 45 palistes de la província s’han donat cita avui al Centre de Tecnificació en motiu del quart i últim open de la temporada. Repartits en grups de 5 jugadors, i seguidament distribuits en els seus respectius opens, s’ha vist un gran nivell de tennis taula.

 

A l’Open “AB”, Ricard Gómez, repeteix títol de l’Open disputat a principis de març. A les semifinals, s’ha desfet de Aleix Pàmies del CTT Balaguer Pamies Vitae per 3-0, mentres que Ivan Fernandez, ha guanyat a Joel Rubio a l’altra semifinal per 3-2. A la final, Gomez, ha fet valer el seu gran estat de forma i s’ha endut el títol vencent el seu company d’equip per 3-0. A la lluita per la tercera plaça, Joel Rubio del CTT Borges, ha guanyat a Aleix Pàmies per 3-1.

 

A l’Open “C”, victòria per Joan Ramon Macià del CTT Borges, que ha guanyat a Andreu Gonzalez del CTT Alcarràs per 3-1. Macià a semifinals, ha derrotat a Josep Perelló del CTT Borges per 2-3 mentres que Gonzalez, ha superat a Veselin Penev per 3-1

 

A l’Open “D”,  inal entre dos jugadors del CTT Alcarràs. Josep Garcia, ha conseguit guanyar el seu encontre davant Pere Porta per 3-0. Garcia a semifinals, ha superat a Eudalt Camarasa per 3-1, mentres que Porta ha superat a Max Amigo del CTT Borges per 3-0.

 

A l’Open “E”, Antoni Cruz del CTT Mollerussa s’ha proclamat campió derrotant a la final a Ramon Maria Batlle per 3-1. Batlle a semifinals ha superat a Marçal Moreno del CTT Borges per 3-2, mentres que Cruz ha superat a Adrià Monné per 3-0.