Resum lligues provincials. Jornada 18

  • 1 d'Abril de 2019

A la lliga de preferent, el Borges “A” amb el títol de preferent a la butxaca, va guanyar el seu últim partit de lliga per 5-1 davant l’ASSIST Alcarràs, que amb aquesta derrota, finalitza últim classificat a la lliga, i la temporada vinent, serà equip de Primera Provincial. El Borges Carburants Mir, també es va endur una victòria molt treballada davant el CTT Balaguer Pàmies Vitae per 4-2. El CTT Gràfix Mollerussa, tampoc va fallar en aquest últim partit, tot i que van haver de guanyar l’encontre a la difícil pista del Portell a la partida de dobles, on va caure pels del Pla d’Urgell. El CTT Calaf “A”, va endur-se també el seu partit contra el CPU Vilanovenc per 4-2, on els calafins, van demostrar que han anat de menys a mes en aquesta temporada. Per acabar, l’SQA Alcarràs, va cedir a la pista del Pont de Suert per 1-5, i jugarà la promoció de permanència a la categoria.

 

A Primera Provincial, l’Impuls TT va sumar una nova victòria davant el Borges “C” per 4-3, i acaba la lliga invicte, sense haver cedit cap dels divuit partits els quals han disputat, i tornaran la pròxima temporada a la categoria reina de la província. Per altra banda, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” va tornar a caure a la pista del Calaf “B” per 6-0. Els dos equips, jugaran la promoció. L’Agramunt per intentar ascendir a Preferent, i el Calaf “B” per mantenir-se a la categoria. El Lleida “A”, va tornar a guanyar per 6-0 davant el CTT Vall del Nord, i els andorrans, consumeixen el seu descens a la Segona Divisió Provincial. El Borges “B”, va conseguir una victòria molt important davant el Rebost de Ponent Castellnou, que ha fet una temporada magnífica i tocant el play-off d’ascens fins a l’última jornada.

 

A Segona Provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt s’ha coronat, campió de lliga a l’última jornada. Els Agramuntins, es van desfer del CTT Mollerussa Arcusin per 3-4, i l’any vinent seran nou equip de Primera Provincial. El seu perseguidor mes immediat, el CTT Borges “D”, va guanyar el seu partit a Tremp per 1-5, i finalitzen sots-campions. El tercer classificat, és el Mollerussa Vicenç Maquinària que també va guanyar per la mínima al CTT Borges “E”. El conjunt del Pla d’Urgell, jugarà el play-off d’ascens per intentar ascendir de categoria. El CTT Ivorra i Vall d’Aran, també van protagonitzar un partit d’infart on també es va decantar per la mínima pel conjunt de Viella, i finalitzen sisè i novè respectivament. Per finalitzar la jornada, el CTT Balaguer “B”, va vèncer en el seu partit a Lleida per 4-2.