Resum Tercera Jornada de Lligues Provincials

  • 30 d'octubre de 2022

La tercera jornada de les Lligues Provincials s’ha disputat aquest cap de setmana en el qual, dels dotze partits disputats, vuit victòries han estat pels locals, també cal remarcar que, fins a quatre partits han hagut de decidir el guanyador a dobles.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” la classificació comença a moure’s i en primera posició hi ha un empat entre el Borges Carburants Mir, que aquesta jornada ha superat 4-2 al CTT Gràfix Mollerussa, i l’ACLE CTT Guissona, que ha guanyat 5-1 al CTT Alcarràs ON4. Aquest empat és a 4 punts, amb un total de dues victòries i una derrota per ambdós equips. Qui també porta un total de quatre punts, però amb dos partits jugats, és el CPU Vilanovenc, que aquest cap de setmana s’ha imposat 4-3 al Borges Mas Blanch i Jové.

El CTT Tremp és l’actual líder de la classificació de Primera Provincial, amb un ple de tres victòries i el dissabte va superar 4-2 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer.  El CTT Lleida-Albatàrrec s’ha imposat 5-1 a l’Agro-Borges TT i el CTT Borges Ferreteria la Clau ha guanyat 4-2 al CTT Portell. L’AE Golmés ha aconseguit la seva segona victòria davant del CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” perr un 4-3.

En la categoria de Segona Provincial, l’únic equip invicte que queda després d’aquesta jornada és el CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa, que en el darrer partit ha vençut 6-0 al CTT Calaf. El CTT Balaguer Pàmies Vitae ha aconseguit la primera victòria després de guanyar 4-3 a l’AE Golmés “B”. L’ACLE CTT Guissona “B” ha superat 5-1 a l’AE IES Josep Lladonosa i l’equip Borges GAP Cooperativa s’ha imposat 5-1 davant del CTT Valls del Nord – Ordino. Finalment, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida també ha aconsguit la seva primera victòria davant del Borges Lleida Car per un 4-3.