Resum Quinzena Jornada de Lligues Provincials

  • 18 de març de 2024

Les Lligues Provincials d’aquesta temporada comencen a arribar al seu final anant ja per la jornada quinze.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” el segon classificat, el CTT Mollerussa Arcusin s’ha imposat 5-1 al CTT Tremp. Els dos equips garriguencs també han sumat els dos punts possibles d’aquesta jornada, el Borges Carburants Mir ha superat 4-3 al CTT Lleida-Albàtarrec i el Borges Ferreteria la Clau ha guanyat 6-0 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”. El CPU Vilanovenc que suma un total de 16 punts, ha vençut 4-2 a Linds AE Golmés “A”.

El CTT Alcarràs ON4 manté el lideratge de la categoria de Primera Provincial i aquesta jornada ha superat 5-1 al CTT Valls del Nord – Ordino. El CTT Gràfix Mollerussa, en segona posició i a només dos punts dels líders, ha superat 4-2 al CTT Valls del Nord – SBT. El tercer classificat, el CTT Portell “A” ha superat 6-0 al Lladonosa Frias de Pardinyes. L’Agro-Borges TT també ha aconseguit la victòria d’aquesta jornada amb un 4-2 davant del CTT Calaf. Finalment, el Lindis AE Golmés “B” ha guanyat 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “B”.

El líder de Segona Provincial, el CTT Portell “B”, ha superat 5-1 al Lindis AE Golmés “C”. En la segona posició hi ha un triple empat a 22 punts entre el Borges GAP Cooperativa, el CTT Encamp i l’Impuls TT “B”, el Borges GAP Cooperativa ha guanyat 5-1 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer i l’equip de Vilanova de la Barca s’ha imposat 6-0 al CTT Borges Pàmies Vitae. El Borges Lleida Car suma la seva setena victòria de la temporada en vèncer 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària.