Resum Segona Jornada de Lligues Provincials

  • 25 d'octubre de 2021

Una setmana més, seguim amb les Lligues Provincials de la temporada 21/22.

En la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel” d’aquesta jornada hi ha hagut un ple de victòries 4-2, la del CTT Gràfix Mollerussa contra el Borges Mas Blanch i Jové, la del CTT Alcarràs Can Peixan contra el CPU Vilanovenc, la de l’ACLE CTT Guissona “A” contra el CTT Alcarràs Carlos Carrasquer i la del CTT Valls del Nord – ORX contra el Borges Carburants Mir.

A Primera Provincial hi ha tres equips que de moment han guanyat ambdós partits que han jugat: el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, que aquesta jornada ha superat 6-0 a l’Agro Borges TT, el Borges Ferreteria la Clau, que ha vençut al CTT Lleida-Albatàrrec 4-2 i finalment el CTT Mollerussa Vicens Maquinària; que ha guanyat 4-2 al CTT Calaf.

El CTT Tremp i el CTT Alcarràs Agustí Odina són els dos equips de Segona Provncial que romanen invictes després de dues jornades. L’equip del Pallàrs Jussà ha superat 5-1 al CTT Mollerussa Arcusin i l’equip alcarrassí ha guanyat 4-2 al CTT Valls del Nord – Ordino. Així mateix, paral·lelament l’AE Val d’Aran guanyava 5-1 contra el Borges Lleida Car i l’AE Golmés 4-2 contra el Borges Prefabricats Pujol.