Resum Primera Jornada de Lligues Provincials

  • 18 d'octubre de 2021

Aquest cap de setmana 16 i 17 d’octubre han tornat a començar les Lligues Provincials de Lleida. Hi ha una participació total de 27 equips: 9 a Preferent “Tallers A. Miquel”, 10 a Primera Provincial i 8 a Segona Provincial. Encara aquest any se segueix amb els protocols COVID i amb certes restriccions, però es pot seguir gaudint del tennis taula. Aquesta temporada s’han organitzat les tres categories amb un únic grup, jugant així, un tots contra tots dels equips de cada categoria.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Gràfix Molleurssa ha guanyat 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “A”, que ha pujat aquesta temporada de Primera Provincial. El derbi de Les Borges Blanques l’ha guanyat el Borges Carburants Mir superant 4-2 al Borges Mas Blanch i Jove i el derbi de l’Alcarràs l’ha guanyat el CTT Alcarràs Can Peixan avançant-se per un 4-2 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer. Finalment, l’Impuls TT ha superat a l’equip vilanovenc per un 6-0.

A Primera Provincial, el partit entre els dos equips de Primera del CTT Agramunt l’ha guanyat el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” per 6-0 davant el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. Paral·lelament, el Borges Ferreteria la Clau guanyava 5-1 a l’Agro-Borges TT i el CTT Lleida-Albatàrrec supera per un 4-2 al CTT Calaf. Els altres dos partits els ha guanyat el CTT Valls del Nord – SBT 4-3 contra el CTT Portell “B” i el CTT Mollerussa Vicens Maquinària també 4-2 contra l’ACLE CTT Guissona “B”.

En la de Segona Provincial, el Borges Prefabricats Pujol ha superat 4-2 al Borges Lleida Car. El partit del CTT Tremp i l’AE Golmés ha arribat a l’empat, fent així un dels primers desempats amb dobles de la temporada i l’ha guanyat el CTT Tremp. El CTT Mollerussa Arcusin ha vençut 5-1 al CTT Valls del Nord – Ordino i l’AE Val d’Aran ha guanyat 4-2 al CTT Alcarràs Agustí Odina.