Resum lligues provincials. Jornada 17

  • 17 de març de 2019

A la lliga de preferent, el Borges “A” s’ha proclamat campió de lliga a falta d’una jornada per la finalització de la competició. Aquesta setmana ha certificat el títol guanyant per un contundent 6-0 al CTT Pont de Suert. La lluita per la segona plaça s’estreny ja que Borges Carburants Mir i CTT Gràfix Mollerussa, no van fallar en els seus compromisos. Els de Les Garrigues van superar per 5-1 al CPU Vilanovenc, el mateix resultat que els del Pla d’Urgell van obtenir a la casa davant el CTT Calaf “A”. L’ASSIST Alcarràs, va sumar la seva segona victòria de la temporada, guanyant a la pista del CTT Balaguer Pàmies Vitae per 2-4, mentres que l’altre conjunt d’Alcarràs, va cedir per 2-4 davant el CTT Portell.

 

A Primera Provincial, l’Impuls TT va sumar una nova victòria davant el Rebost de Ponent Castellnou i compta tots els seus encontres per victòries, sense cedir en cap de les disset jornades disputades fins a data d’avui. L’Agramunt “A” va cedir davant el Borges “B” per un contundent 0-6, fet que els dificulta la segona plaça. Per altra banda, el CTT Lleida, “A”, també va obtenir una victòria important amb el CTT Portell per 2-4 a domicili. El CTT Calaf “B”, va conseguir també una important victòria a la pista del CTT Valls del Nord per 3-4, fet que fa que els Calafins, assegurin jugar la promoció de descens. El Borges “C” i el CTT Guissona, disputaran el seu partit aquest proper divendres.

 

A Segona Provincial, ensopegada del CTT Agramunt “B”davant el Borges “E. Els agramuntins,  hauran d’esperar una setmana més per assegurar el títol de lliga. L’AE Vall d’Aran, va superar per 6-0 al Mollerussa Arcusin. El CTT Lleida “B”, va conseguir sumar la segona victòria de la temporada, aquesta vegada va ser a casa, davant el CTT Ivorra per 4-2. Els partits Borges “D” – Balaguer “B” i Mollerussa Vicenç Maquinaria – Tremp, es jugaran durant el transcurs de la setmana.