GERARD QUINTANA, CAMPIÓ DEL 6è PIRAMIDAL D’EDATS ZONATT

  • 16 de Març de 2019

Fins a 26 jugadors de la demarcació lleidatana, s’han donat cita avui al matí en motiu del sisè i últim piramidal d’edats de la temporada.

La fase, estava formada per tres grups. En el primer on hi havien els vuit jugadors amb més regularitat de la temporada, i en el segon i tercer, hi constaven fins a nou palistes en cada grup.

 

En el primer grup, la victòria ha estat per Gerard Quintana del CTT Borges, on ha conseguit guanyar els set partits que ha disputat. La segona posició del grup, malgrat el triple empat que hi havia a cinc victòries, s’ha resolt a favor de Pau Guell del CTT Borges, seguit de Luca Pau Muller i Max Amigó, ambdós del CTT Borges. La cinquena posició l’ha ocupat Àlex Cerdan amb tres victòries, seguit de Marçal Moreno amb dos, i Marçal Bellet amb una victòria. Ha tancat la classificació Eudalt Capdevila que no ha pogut guanyar cap partit.

 

En el segon grup, victòria de Bernat Capdevila, on també s’ha resolt per triple empat. El jugador del Borges, ha conseguit un millor average davant els seus companys d’equip; Aitor Madueño i Marc Amill. La quarta posició, ha estat per Josep Cayuela que ha conseguit fins a quatre victòries en el seu compte. Pau Alba i Maria Segura (CTT Borges), han estat cinquè i sisena respectivament amb tres victòries. Arnau Bosch, ha firmat la setena plaça amb dos victòries al seu casiller. Abel Mateu (CTT Borges) i Blai Soler han estat vuitè i novè respectivament amb una victòria.

 

En el tercer i últim grup, la victòria ha estat per Adrià Monné del CTT Borges, que ha conseguit guanyar els vuit partits del seu grup. Xènia Roma, del CTT Alcarràs, ha firmat la segona plaça, cedint només amb Monné. Pere Caselles, del CTT Borges, tercer classificat amb sis victòries. Neus Roma, ha estat quarta classificada en la competició obtenint fins a quatre partits vençuts. Marc Vilalta (CTT Mollerussa) i Gerard Moreno, han estat cinquè i sisè, empatats a tres victòries. El mateix ha passat en decidir la setena plaça, que s’ha decantat a favor d’Àlex Jara (CTT Borges) i David Calvera (CTT Borges) que finalment ha estat vuitè. Ha tancat el grup Elsa Benet amb una victòria.

 

El proper dia 6 d’abril, tots els jugadors, es donaran cita al Top d’Edats que es celebrarà al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.