Resum lligues provincials. Jornada 15

  • 25 de febrer de 2019

A la lliga de Preferent, el CTT Borges “A”, va tornar a sumar una victòria molt important pel transcurs final de la lliga. Els de Les Garrigues van superar per 5-1 al CTT Calaf, i estan a només un partit de conseguir la victòria a la lliga de preferent. El CTT Gràfix Mollerussa, va tornar a guanyar. Aquesta ocasió ho van fer per la mínima al SQA Alcarràs per 3-4. El CPU Vilanovenc, també va guanyar en el seu compromís d’aquesta jornada, superant l’ASSIST Alcarràs per un contundent 6-0. El Borges Carburants Mir i el Pont de Suert, van ajornar el seu encontre que es disputarà el proper 9 de març.

 

A la lliga Tallers A Miquel de Primera Provincial, l’Impuls TT, també està a un partit de fer-se amb el Campìonat. Aquesta setmana, partit important pel lideratge de la lliga, que va caure per un clar 6-0 a favor de l’equip de Vilanova de la Barca. El Rebost de Ponent Castellnou, segueix a la tercera posició a la taula classificatoria, després de guanyar al Lleida “A” per 4-3. l’ACLE Guissona, també va superar el Borges “B” per 4-3, en un partit molt disputat que es va haver de decidir al partit de dobles. L’altre equip del Borges, el Borges “C”, va superar per un contundent 5-1 al CTT Calaf “B”. En l’ultim partit de la jornada, el CTT Portell “B”, va superar per 4-2 al CTT Valls del Nord, que tanca la classificació.

 

A Segona Provincial, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” segueix líder de la categoria després de sumar una nova victòria davant el CTT Balaguer Pàmies Vitae per 4-2. El perseguidor immediat dels d’Agramunt es el CTT Borges “D”, que va superar el CTT Lleida “B” per 3-4. El Borges “D” – AE Vall Aran i el Mollerussa Vicenç Maquinaria – Tremp es van ajornar.