JOAN RAMON MACIÀ, CAMPIÓ DEL 6è OPEN DE VETERANS.

  • 25 de Febrer de 2019

Aquest diumenge, s’ha disputat el 6è Piramidal de Veterans de la temporada 18/19, amb la presencia de 24 palistes vinguts arreu de la demarcació lleidatana. Aquesta prova, es puntuable pel Ranquing de Veterans de la RTL.

 

La competició s’ha jugat de les 9 del mati fins les 2 del migdia, amb un bon nivell de tennis taula per part de tots els jugadors.

 

El jugador del Borges Carburants Mir, Joan Ramon Macià s’ha proclamat campió de la prova, derrotant a Alex Carrera del CTT Mollerussa a la final. El camí a la final dels dos jugadors, no ha estat facil. Macià, ha derrotat a Pere Porta per 3-2 en un partit molt emocionant per part dels dos jugadors. A Semifinals, ha derrotat a Miquel Salat del CTT Borges per 3-1. Salat prèviament ha guanyat a Boncompte per 3-0. Per altra banda, Carrera a semifinals ha derrotat a Jose Antonio Pla del CTT Lleida, que va fer una fase de grups extraordinària per 3-0. A semifinals, va derrotar a Solans per 3-1.

 

En el quadre “C” el guanyador de la prova ha estat Andreu Gonzalez del CTT Alcarràs que a la final ha derrotat a Ramon Maria Batlle del CTT Lleida per 3-1. Gonzalez, a semifinals ha deixat fora de combat a Jordi Casals del CTT Agramunt per un ajustat 3-2, mentres que Batlle, ha superat a Josep Farré del CTT Borges per 3-1.

 

La pròxima prova de Veterans, serà el proper 7 d’abril, en motiu de la disputa del Top Lleidatà de Veterans.