Resum de la Primera Jornada de Lligues Provincials

  • 25 de setembre de 2022

Aquest cap de setmana han començat les Lligues Provincials en les quals participen un total de 15 clubs dividits entre 29 equips diferents. En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” participen un total de 9 equips i en les categories de Primera Provincial i Segona Provincial 10 equips a cadascuna.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, l’únic partit que ha arribat als dobles ha estat entre l’Impuls TT i el CPU Vilanovenc, que han acabat fent que el CPU Vilanovenc s’endugués la victòria. El CTT Portell “A” ha superat a l’ACLE CTT Guissona “A” per 4-2. Pel que fa a l’equip mollerussenc, ha superat 5-1 al CTT Alcarràs ON4. Finalment, el darrer partit de la jornada ha estat el derbi borgenc que ha acabat en una victòria 4-2 pel Borges Mas Blanch i Jové.

A Primera Provincial, el derbi entre els dos equips de la capital de Les Garrigues ha estat per l’Agro Borges TT, que ha superat al Borges Ferreteria La Clau 4-2. El CTT Alcarràs s’ha imposat 6-0 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària i l’altre 6-0 de la jornada en la categoria ha estat per la victòria del CTT Portell “B” davant del CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. Per la seva banda, el CTT Tremp que ha pujat aquest any de categoria, ha començat la temporada amb bon peu després de guanyar 5-1 a l’AE Golmés “A”.

L’AE IES Josep Lladonosa s’ha enfrontat al CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa, en el partit en el qual ambdós equips s’han estrenat en la categoria de Segona Provincial; la victòria ha estat 5-1 pel CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa. El segon encontre entre equips del mateix club ha estat el del CTT Borges, partit que ha guanyat el Borges Lleida Car per un 5-1. L’equip calafí ha superat 4-2 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida després d’un ajustat partit. El CTT Valls del Nord – Ordino ha vençut 4-2 a un altre equip que també s’ha estrenat aquesta temporada en la categoria, el CTT Balaguer. I ja per acabar, el segon equip de l’AE Golmés ha superat 5-1 a l’ACLE CTT Guissona “B”.