Inauguració del Punt d’entrenament de Guissona

  • 6 d'octubre de 2022

Avui ha estat un dia gran pel tennis taula. De vegades la grandesa del dia és causada per una fita esportiva on algun club o esportista obté un merescut guardó; avui no, avui no va per aquí la cosa.

Des de la RTL s’ha impulsat el que es pugui tirar endavant un PUNT d’Entrenament nou. Un lloc on la FCTT hi participa activament posant-hi un entrenador perquè quatre clubs de les Terres de Lleida puguin tenir un entrenament de qualitat. Encapçalat per l’ACLE Guissona i l’ajuntament al costat, han aconseguit disposar cada dimecres del pavelló petit per poder entrenar. Els clubs ACLE Guissona, CTT Portell, CTT Xavier Sangrà d’Agramunt i el CTT Calaf gaudiran de 4 hores d’entrenament cada dimecres. Aquest Punt d’entrenament resta obert a tothom que s’hi vulgui apropar amb l’única condició d’estar federat o federada.

En el primer dia es van muntar 6 taules i en va faltar, ja que els assistents van ser 16 i en vista als comentaris fets pels presidents dels clubs assistents sembla que aquest nombre es veurà incrementat.

La RTL ha assolit el somni de poder facilitar entrenaments de qualitat en diferents parts del territori. Ara Lleida queda més coberta, ja que disposa del CTTT de Les Borges Blanques i a més el PUNT d’entrenament de Guissona; aquesta és la millor notícia.