Resum Cinquena Jornada de les Lligues Provincials

  • 12 de novembre de 2023

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la cinquena jornada de les lligues, i amb aquesta jornada finalitzada, els equips ja es troben a més de la meitat de la primera volta de les Lligues Provincials de les terres de Lleida.

L’Impuls TT segueix mantenint-se primer i invicte de la classificació de Preferent “Tallers A. Miquel”, aquesta jornada ha superat 5-1 al primer equip del CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”.  El segon classificat és el Borges Ferreteria la Clau que amb 8 punts només ha cedit en un partit i aquest cap de setmana ha guanyat 6-0 al CTT Tremp. El Borges Carburants Mir suma un total de 6 punts després d’haver vençut 5-1 a l’ACLE CTT Guissona “A” i el CPU Vilanovenc ha sumat la seva segona victòria de la temporada en guanyar 5-1 al CTT Lleida-Albatàrrec.

En la categoria de Primera Provincial i ha un empat entre quatre equips en la primera posició: el CTT Portell “A”, el CTT Alcarràs ON4, el CTT Gràfix Mollerussa i l’Agro-Borges TT. El CTT Portell “A” ha superat aquesta jornada al CTT Gràfix Mollerussa amb un 6-0, l’altre 6-0 de la jornada ha estat pel CTT Alcarràs ON4 que ha vençut al Lladonosa Frias de Pardinyes. L’Agro-Borges TT ha guanyat al CTT Valls del Nord – Ordino en un ajustat 3-2. L’ACLE CTT Guissona “B” ha sumat la segona victòria de la temporada en vèncer 4-2 al CTT Valls del Nord – SBT i el CTT Calaf ja suma 6 punts amb la victòria 4-3 davant del Lindis AE Golmés “B”.

El líder de la classificació de Segona Provincial és el CTT Portell “B”, que és líder invicte, aquesta setmana ha vençut 5-1 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El CTT Encamp, que es troba en segona posició, ha sumat els dos punts d’aquesta jornada en guanyar 4-2 a l’Impuls TT “B. El Borges Lleida Car i el CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” han aconseguit sumar la segona victòria de la lliga, han guanyat 5-1 al CTT Balaguer Pàmies Viate i 4-3 al Borges GAP Cooperativa, respectivament. El Lindis AE Golmés “C” ha superat 4-3 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer.