Luis Herrero, campió de l’Open de Veterans Lleida-Tarragona

  • 30 d'octubre de 2023

Un total de 35 veterans de les províncies de Lleida i Tarragona s’han trobat aquest diumenge al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques per celebrar el primer torneig de veterans Lleida-Tarragona. En el torneig han participat veterans de 13 clubs diferents.

La competició s’ha dividit en la fase de grups, set grups de cinc jugadors, i després en la fase de quadres els primers i segons han passat al quadre AB, el tercer al quadre C i els quarts i cinquens al quadre DE.

Luis Herrero (CTT Nàstic) s’ha proclamat campió del torneig després de vèncer 3-2 a Manolo Martínez (AE Golmés) en una disputada final. Herrero ha estat premiat amb una ampolla d’oli oliva del primer raig de les Garrigues. En la ronda de semifinals, Herrero ha guanyat 3-2 a Pere Vizcarri (AEC Reus) i Martínez ha superat 3-2 a Guillem Santiago, jugador del CTT Nàstic.

El campió del quadre C ha estat Jaume Barrufet, de l’AE Golmés, que en la final ha guanyat 3-1 a Jose Antonio Pla, del CTT Lleida-Albatàrrec.  Els dos jugadors que s’han quedat a les portes de la final han estat Ionel Trinca (AE Golmés), que ha cedit davant de Barrufet i Andreu González, del CTT Lleida-Albatàrrec, que ha cedit 3-2 davant de Pla.

Finalment, Miquel Salat, del CTT Borges, s’ha proclamat campió del quadre DE en vèncer 3-1 a Jose Manuel Maguillo, jugador del CTT Tremp. Anteriorment a aquest partit, Maguillo ha guanyat al jugador del CTT Alcarràs, Carles Badia, i Salat ha superat 3-0 a Francesc Fontanet, del CPU Vilanovenc.

 

Podeu consultar els resultats dels grups i als quadres aquí.