Ruixang Tang, campió del Top Absolut

  • 29 d'abril de 2024

Aquest diumenge 28 d’abril s’ha celebrat el TOP Absolut de la RTL, que s’ha dividit en el Top 8 i en un Open Absolut per la resta d’inscrits.

El format del TOP 8 ha estat dos grups de quatre jugadors dels quals, els primers i segons passaven directes a la semifinal i els tercers i quarts passaven a disputar les posicions del 5 al 8.

El campió del Top ha estat Ruixang Tang (CTT Borges), que en la semifinal ha superat 3-2 a Claudi Lopez, també del CTT Borges, i en la final ha vençut 3-1 a Joan Serret (CTT Borges). Serret, en la ronda de semifinals ha guanyat en un disputat partit 3-2 a Marçal Moreno (CTT Borges). La tercera posició del Top ha estat per Lopez, que ha vençut 3-1 a Moreno.

La cinquena posició ha estat per Aleix Pàmies, del CTT Balaguer, que en la ronda del 5è al 8è lloc ha superat al seu company d’equip Razvan Hidisan 3-2 i en la disputa del 5è i 6è lloc ha vençut 3-0 al jugador del CTT Borges, Èric Torné. Torné, en la ronda anterior s’havia imposat 3-0 a Albert Ribera (CTT Borges), jugador que ha finalitzat en setena posició després de guanyar 3-1 a Hidisan.

Classificats del 1r al 8è de dreta a esquerra

La resta de jugadors s’han dividit en dos grups de quatre i dos grups de tres, els primers i segons passaven al quadre AB i els tercers i quarts passaven al quadre CD.

El jugador del CTT Calaf, Albert Solé, s’ha proclamat campió del quadre AB en vèncer 3-2 en una molt disputada final a Xènia Roma (CTT Borges). A les portes de la final s’han quedat el jugador del CTT Borges, Adrià Benet, que ha estat vençut per Solé i David Subirà (CTT Balaguer) que ha cedit davant de Roma també 3-2.

En el quadre C, la campiona ha estat Lucia Cerdà (CTT Borges) que en la semifinal ha superat 3-0 a l’Aleix Llanes, del CTT Mollerussa, en el partit que s’ha proclamat campiona, la final, ha guanyat  3-0 a Pol Serra (CTT Mollerussa). Serra, en la ronda de semifinals ha vençut 3-0 al jugador del CTT Borges, Gerard Garcia.

Podeu consultar els resultats de grups i quadres aquí.