Eudald Garcia, campió del 2n Piramidal d’Edats

  • 29 d'octubre de 2023

Aquest dissabte al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques s’ha celebrat el 2n Piramidal d’Edats de la RTL. En aquest torneig s’ha batut el rècord històric de participació en aquests tornejos amb un total de 54 jugadors provinents de nou clubs diferents.

El piramidal s’ha dividit en tres nivells, el nivell 1 dividit dos grups de quatre que després han fet un quadre, en nivell dos on hi ha hagut dos grups de set i un grup de vuit i finalment en el nivell 3, on hi ha hagut tres grups de vuit jugadors. A mig matí, s’ha donat esmorzar a tots els participants que estava format per un tall de coc, un suc de fruita o un batut de xocolata i una peça de fruita (plàtan, poma vermella o poma verda).

Eudald Garcia (CTT Mollerussa) s’ha proclamat campió d’aquest campionat en vèncer al jugador calafí, Albert Solé. Els jugadors que s’han quedat a les portes de la final han estat Alan Carazo (CTT Borges), que ha cedit davant de Garcia i Adrià Benet (CTT Borges), que ha cedit davant de Solé. La tercera posició ha estat per Carazo que ha vençut 3-0 a Benet.

En els grups intermedis, els campions han estat Pol Serra (CTT Mollerussa), Javier Pascual (UteboTM) i Blai Soler (CTT Mollerussa), aquests tres jugadors competiran en el grup 1 en el pròxim piramidal. En el grup 2A, el subcampió ha estat Jordi Basomba, del CTT Calaf i la tercera posició amb 8 punts ha estat per Elena Torres (Utebo TM). En el grup 2B, Cesc Alentà s’ha fet amb el segon lloc en cedir únicament davant de Pascual i Alexis Castillejo (CTT Valls del Nord) ha estat el tercer classificat del grup. Per acabar els grups intermedis, en el grup 2C Gerard Garcia ha acabat ocupant el segon lloc i Unai Alentà ha finalitzat tercer amb 10 punts.

Els campions dels grups del nivell tres i que en el següent torneig jugaran al nivell dos han estat Ricard Vico (AE Golmés), Octavio Castillejo (CTT Valls del Nord) i Pau Estruch, del CTT Calaf. En el grup 3A, Magi Gabarro (AE Golmés) s’ha proclamat subcampió i la tercera posició ha estat per Marcos Castillejo, del CTT Valls del Nord. En el grup 3B, Nil Anto (AE Golmés) ha acabat en segon lloc amb 10 punts i, darrere seu, ha finalitzat Lluc Gabarro, també de l’AE Golmés. Finalment, en el grup 3C, Aleix Álvarez, CTT Valls del Nord ha ocupat la segona posició i Juan Pascual (Utebo TM) la tercera.

 

Podeu consultar els resultats dels grups i quadres aquí.