Inici de la temporada 19/20

  • 11 de setembre de 2019

Aquest cap de setmana tindrà lloc l’inici de la nova temporada 19/20 amb les primeres jornades de la lliga provincial. Un total de 31 equips prendran part en la competició aquesta temporada incrementant en un equip els que hi havia la temporada anterior.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel“, hi ha 10 equips amb la nova incorporació de l’Impuls TT de Vilanova de la Barca que va aconseguir l’ascens.

A Primera provincial, hi ha un total de nou equips, comptant amb l’equip de CTT Mollerussa Vicens Maquinària que va pujar de segona provincial, que jugaran per guanyar-se la primera posició per pujar a la lliga de Preferent.

L’altra categoria, Segona provincial la formen un total de dotze equips, afegint-se dos nous equips respecte a la passada temporada, CTT Xavier Sangrà Agramunt i ACLE Guissona CTT, que sumen un nou equip als que ja tenien fins ara.

La temporada regular, a part de les lligues provincials, que finalitzen el dia 18 d’abril, va com sempre complementada per opens, tops i campionats provincials. Aquest any hi hauran sis opens per edats, quatre opens absoluts “Zona TT” i sis opens més de veterans que estan repartits al llarg de tota la temporada en una periodicitat més o menys mensual. També es jugaran els tops i campionats provincials de cada categoria i el campionat provincial absolut donarà per acabada la temporada 2019/20 els dies 6 i 7 de juny.