Andreu González, campió del cinquè piramidal de veterans

  • 20 de gener de 2020

El passat diumenge va tenir lloc al centre de Tecnificació de les Borges Blanques el 5è OPEN de Veterans de les terres de Lleida. Vint jugadors van prendre part en aquest campionat. Despŕes de la fase de grups es van procedir al quadre eliminatori.

En el quadre AB, que juguen els dos millors de cada grup, el guanyador va ser el jugador del CTT Alcarràs Andreu Gonzàlez que va guanyar la final per 3 a 0 a Carles Gallart del CTT Borges. Els dos jugadors havien eliminat en les semifinals jugadors del seu club. Així Andreu González es va imposar per 3 a 2 a Carles Badia mentres que Carles Gallart va guanyar pel mateix resultat a Jaume Barrufet.

El quadre C, reservat als tercer de cada grup, va ser guanyat per Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) despŕes de guanyar per 3 a 1 a Veselin Penev del CTT Alcarràs.

Josep Perelló (CTT Borges) va guanyar l’OPEN D en una clara victòria davant Ionel Trinca (CTT Mollerussa) per 3 a 0. Finalment Josep García va guanyar al seu company d’equip CTT Alcarràs, Pere Porta per 3 a 1.

 

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.