Resum Tretzena de Lligues Provincials

  • 19 de gener de 2020

A Preferent Tallers A. Miquel, el CTT Gràfix Mollerussa es manté en la primera posició al guanyar al CTT Pont de Suert 6-0. El CPU Vilanovenc guanya dos punts després de guanyar al Borges Carburants Mir. Per la seva banda el CTT Portell “A” segueix guanyant partits al derrotar 4-2 al CTT Borges “A”. L’Impuls TT continua en bona posició amb la victòria aconseguida contra el CTT Balaguer Pàmies “A”. El CTT Calaf Servi-Llar va guanyar 4-2 al ASSIST Alcarràs.

Pel que fa la lliga de primera provincial, comencem amb una victòria de SQA Soft Alcarràs 5-1 contra el CTT Portell “B”. El  CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” torna a sumar dos punts després de la victoria contra el CTT Lleida per 4-2. El CTT Castellnou va guanyar per un ajustat 4-3 al CTT Borges “C”. El CTT Mollerussa Vicens Maquinària va caure davant el CTT Borges “B” 4-2.

En la lliga de Segona Provincial, el CTT Vall del Nord – SBT segueix sumant victòries després d’haver guanyat 5-1 al CTT Mollerussa Recanvis Avenida.  L’equip que també segueix sumant punts és el ACLE CTT Guissona “B” s’ha imposat al CTT Ivorra “B” 5-1. El Tremp suma una altra victòria contra el AE Vall d’Aran “C” 5-1. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” va guanyar en un ajustadissim 4-3 al  CTT Borges “D”. Pel que fa el CTT Borges “E” va caure davant el CTT Mollerussa Recanvis Avenida 4-2. I per últim el CTT Balaguer Pamies “B” va guanyar 4-2 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “C”.