ÀLEX CARRERA DEL CTT MOLLERUSSA, CAMPIÓ DEL TOP 12 DE VETERANS

• 7 d'abril de 2019

Josep Perelló del CTT Borges, s’endú el Top “B”.

El jugador del CTT Mollerussa; Alex Carrera, s’ha endut avui el Top 12 de Veterans que s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

Els dotze millors palistes de la delegació, han estat dividits en dos grups de sis jugadors, on els dos primers, classificaven per jugar les semifinals, tercer i quart de grup, per jugar les posicions del cinquè al vuitè, i cinquè i sisè, per jugar les posicions del nou al dotze.

Carrera, ha realitzat un torneig molt bo, on no ha cedit cap partit dels set que ha disputat.

El seu rival a la final, ha estat el jugador del CTT Borges, Miquel Salat, on la victòria ha caigut pel jugador del Pla d’Urgell per 3-1. A les semifinals, Carrera, ha derrotat per 3-2 a Joan Ramon Macià, i Salat pel mateix resultat a Francesc Solans (CTT Borges) El partit pel tercer i quart lloc, se l’ha endut Solans per un 3-2 molt ajustat.

La cinquena posició ha estat per Agustí Sanz (CTT Alcarràs), que ha derrotat a Pere Porta (CTT Alcarràs) per 3-0. La setena posició, ha estat per Jose Antonio Cobos (CTT Lleida), que ha derrotat a Veselin Penev¨(CTT Alcarras) per 3-1.

La novena posició ha estat per Josep Garcia del CTT Alcarràs, que ha derrotat a Jose Antonio Pla del CTT Lleida per 3-1. L’onzena i dotzena posició, han estat per Jose Manuel Maguillo del CTT Tremp, que ha guanyat per 3-2 a Andreu Gonzalez del CTT Alcarràs.

Pel que fa al Top “B”, l’han disputat set palistes en format de lligueta de tots contra tots. El més regular ha estat Josep Perelló del CTT Borges, que ha guanyat cinc dels sis partits que ha disputat. Jordi Roma (CTT Alcarràs) ha acabat amb les mateixes victòries que Perelló, però el coeficient particular afavoreix el jugador del Borges. La tercera posició ha estat per Vasile Paduret del CTT Mollerussa.  La quarta posició ha estat per Ionel Trinca amb tres victòries i quart Ricardo Boncompte del CTT Agramunt amb els mateixos punts. La sisena i setena posició han estat per Agustí Pons i Ramon Civit, ambdós del CTT Mollerussa.