CESC CARRERA DEL CTT BORGES, CAMPIÓ DEL TOP 12 D’EDATS ZONATT

  • 7 d'Abril de 2019

Pol Ribera del CTT Borges guanya el Top “B”.

 

El jugador Cesc Carrera del Club Tennis Taula Borges, s’ha endut el Top 12 d’edats que es va celebrar aquest dissabte a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

Carrera s’ha endut la competició sense cedir cap partit en tota la competició. A semifinals s’ha desfet d’Eric Torné (CTT Borges) per un ajustat 3-2, i a la final s’ha endut el partit davant Luca Pau Muller (CTT Borges) per 3-0. Muller s’ha endut la semifinal per 3-1 davant Gerard Quintana (CTT Borges) El partit per la tercera posició se l’ha endut Torné, que ha guanyat a Quintana per 3-2.

 

Les posicions del cinc al vuit, han situat a Pau Guell (CTT Borges) cinquè classificat, que ha superat en quatre mànegues a Bernat Capdevila (CTT Borges). Guell a semifinals superava per 3-2 a Marc Amill (CTT Borges) mentres que Capdevila es desfeia per 3-0 davant Aitor Madueño (CTT Borges). Per la setena i vuitena posició, la victòria ha caigut per la banda de Madueño que ha superat a Marc Amill per 3-2.

 

Les posicions del nou al dotze, victòria per Ivan Madueño, que ha superat a Max Amigo per 1-3 en les posicions nou i deu. Alex Cerdan i Marçal Moreno, han protagonitzat el partit que decidia la onzena i dotzena posició, que se l’ha endut Cerdan per 3-2.

 

Al Top “B”, victòria per Pol Ribera del CTT Borges, que ha superat per 3-2 a Edna Solans (CTT Borges). Ribera, a quarts de Final ha superat a Marçal Bellet (CTT Borges) per 3-1, mentres que a semifinals, s’ha desfet de Josep Cayuela per 3-0. Pel que fa a l’altra finalista, Edna Solans, a quarts de finals ha vençut a Adria Monné (CTT Borges) per 3-1.A semifinals ha obtingut la victòria després de guanyar a Albert Llobera del CTT Mollerussa per 3-1

El partit que decidia la tercera posició del Top “B” ha estat per Josep Cayuela que ha superat a Albert LLobera per 3-1.