Resum Setena Jornada de les Lligues Provincials

  • 27 de novembre de 2023

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la setena jornada de les Lligues Provincials, i a només dues jornades d’acabar la primera volta, les posicions en la classificació es van definint cada cop més.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, l’equip de Vilanova de la Barca, Impuls TT, segueix com a líder i aquesta jornada ha vençut 5-1 al CTT Lleida-Albatàrrec. El Borges Carburants Mir guanya el seu quart partit consecutiu guanyant 4-3 al CPU Vilanovenc. El CTT Tremp suma la quarta victòria de la temporada davant del Lindis AE Golmés “A”, amb un 4-2.

En la categoria de Primera Provincial el lideratge està compartit entre tres equips: el CTT Gràfix Mollerussa, l’Agro-Borges TT i el CTT Alcarràs ON4. L’equip mollerussenc s’ha imposat 6-0 al Lindis AE Golmes “B”, l’Agro-Borges TT ha superat 5-1 al segon equip de l’ACLE CTT Guissona “B” i el CTT Alcarràs, ha sumat els dos punts d’aquesta jornada en guanyar 4-2 al CTT Portell “A”. I finalment el CTT Valls del Nord – SBT ha superat 4-2 al Lladonosa Frias de Pardinyes mentre que el CTT Valls del Nord – Ordino ha cedit 3-4 davant del CTT Calaf.

El CTT Portell “B” segueix com a líder invicte de la classificació de Segona Provincial, aquesta jornada s’ha imposat 6-0 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer. El Borges GAP Cooperativa ha superat 4-2 al CTT Encamp, fent que tots dos equips es trobin empatats a 10 punts en la segona posició; juntament amb l’Impuls TT, ha guanyat 6-0 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” ha aconseguit sumar la seva tercera victòria en derrotar 6-0 al CTT Balaguer Pàmies Vitae.