Miguel Chico, campió del II Open Ponent

  • 28 d'agost de 2023

Aquest diumenge 27 d’agost s’ha celebrat el II Open Ponent de la RTL, torneig oficial de pretemporada de les terres de Lleida.

Un total de 51 jugadors han participat en aquest Open que ha tingut lloc al Pavelló Poliesportiu Salvador Ezquerra. El torneig ha començat amb la fase de grups d’individual i s’ha seguit amb la prèvies dels quadres de dobles i individual. La darrera ronda abans de dinar ha estat vuitens de final dels quadres AB i DE. Durant tota la tarda s’han anat intercalant els quadres d’individual i de dobles.

El campió del torneig ha estat Miguel Chico (AEC Reus) que ha superat 3-2 a Alberto Suarez després d’un disputat partit. A les portes de la final s’han quedat Marc Amill (CTT Borges) i Dani Coll (ACLE CTT Guissona) que han cedit 3-1 davant de Chico i també 3-1 davant de Suarez, respectivament.

El primer lloc del quadre C ha estat per Alba Rodríguez, del CN Mataró, que ha vençut 3-0 a Joan Serret (CTT Borges). Anteriorment, a les semifinals Rodríguez ha guanyat 3-1 a Jorge Iricibar (TM Binéfar 77) i Serret ha superat després d’un llarg partit 3-2 a John Stiven Guerrero, de l’ACLE CTT Guissona.

Arnau Martínez, del l’AEC Reus, s’ha proclament campió del quadre DE en vèncer 3-2 a Jordi Rodríguez (CTT Encamp). Els jugadors que han cedit davant dels finalistes han estat Agustí Sanz (CTT Alcarràs) i Vasile Paduret (AE Golmés).

En el quadre A de dobles, la parella de l’AEC Reus Miguel Chico i Albert Sedano s’han proclamats campions en superar 3-1 Àlex Cerdan i Luca Pau Müller (CTT Borges). En les semifinals la parella campiona ha guanyat 3-0 a Daniel Quintillà i Alberto Suarez (TM Binèfar 77) i els sotscampions han vençut a Marc Amill i Francesc Solans (CTT Borges).

Finalment, en el quadre B de dobles, la parella formada per Daniel Quintillà i Edu Pequerul (TM Binèfar 77 i Monzón TM) ha quedat campiona. En la final s’han imposat 3-0 a Aleix Llanes i Alan Carazo (CTT Mollerussa i CTT Borges).

A continuació trobareu diverses fotos dels partits que es van celebrar durant la jornada.

Podeu consultar els resultats de grups i quadres en el següent enllaç.