Marçal Moreno, campió del 3r Piramidal d’Edats

  • 19 de desembre de 2021

Aquest dissabte 18 de desembre s’ha celebrat al Centre de Tecnificació el 3r Piramidal d’Edats de la temporada, amb una suma de 32 jugadors i jugadores de diferents clubs de la província, s’ha dut a terme com un èxit total.

Marçal Moreno (CTT Borges) ha quedat campió del piramidal d’Edats després de guanyar a la final 3-0 contra Marc Amill, també jugador del CTT Borges. Anteriorment, a les semifinals, Moreno s’havia enfrontat contra Joan Serret (CTT Borges), a qui ha superat per un 3-0. Mentrestant, Amill també vencia 3-0 a Andreu Solé, del CTT Borges.

En els grups intermedis, Eudald Garcia i Adrià Macià s’han imposat i han quedat en primeres posicions dels grups 2 i 3. Garcia (CTT Mollerussa), ha guanyat els 7 partits del grup 2, i darrere seu ha quedat Pol Serra, jugador del CTT Mollerussa, amb un total de 6 partits guanyats. En el grup 3, Macià, del CTT Borges, també ha fet un ple de partits guanyats. La segona posició del grup ha estat per Gerard Moreno (CTT Borges), que s’ha imposat en sis partits.

Finalment, en el 4t grup, Cesc Alenta (CTT Borges) ha quedat campió en guanyar els 7 partits que ha jugat. El segon lloc ha estat per Adrià Sasot, del CTT Mollerussa, després d’un disputat partit contra Alenta, ha aconseguit guanyar sis dels set partits celebrats.

Resultats grups