Èric Torné, campió del primer OPEN absolut Zona TT

  • 20 d'octubre de 2019

Avui s’ha jugat el primer open absolut provincial. Hi han participat 56 jugadors de tota la província de 8 clubs diferents. Hi han participat palistes de totes les edats d’entre 11 i 63 anys, d’entre aquests, 4 jugadores han competit en aquest open. Com tots els opens absoluts s’ha jugat la fase de grups i després els quatre quadres. Els grups constaven de 5 jugadors cada, menys l’últim grup (grup 11) que tenia 6 jugadors. Els dos primers de cada grup han passat al quadre AB, els tercers al C, els quarts de grup al D i els cinquens al E. 

En el quadre AB, Èric Torné, jugador del CTT Borges, ha quedat primer guanyant un partit espectacular 3-2 a Ricard Gomez del CTT Mollerussa. Èric ha superat 3-2 a Razvam Lucian, també del CTT Mollerussa, a les semifinals i Ricard Gomez s’ha imposat a Cesc Carrera amb un 3-0.

Àlex Cerdan del CTT Borges s’ha proclamat campió del open C superant a Andreu González del CTT Alcarràs 3-0. Àlex ha guanyat 3-2 a les semis a Carles Gallart, també del CTT Borges, després d’un llarg i disputat partit. Andreu, ha guanyat 3-0 a Ivan Madueño (CTT Borges).

 

En el D, Marçal Bellet (CTT Borges) ha superat 3-1 a la final a Ricardo Boncompte del CTT Agramunt. Ricardo venia de guanyar 3-2 a Angel Nadal, del seu club. Marçal, per la seva banda ha guanyat 3-0 a Bernat Capdevila (CTT Borges).

El campió del open E ha sigut Ricard Boncompte del CTT Agramunt després de guanyar 3-0 a Vasile Paduret (CTT Mollerussa). Boncompte ha guanyat 3-0 a Ramon Civit en les semifinals d’aquest open. Vasile ha guanyat 3-0 a Xavier Maimó, també del CTT Mollerussa.

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir l’enllaç.