Èric Torné, campió del primer OPEN Absolut Zona TT

  • 16 de maig de 2021

Aquest diumenge s’ha disputat el Primer OPEN Absolut de la temporada 2020/2021. Han participat 33 jugadors de 8 clubs diferents de tota la província. Com ja es feia anteriorment, s’ha jugat la fase de grups, amb 5 grups de 5 jugadors i 2 de 4 jugadors; després els dos primers de cada grup han passat al quadre AB, els tercers al C, els quarts de grup al D i els cinquens al E. 

Èric Torné, jugador del CTT Borges que era el cap de sèrie número 1, ha quedat primer del quadre AB i s’ha endut una copa, una ampolleta d’oli i un val de 60 € per poder gastar en Zona TT, patrocinador d’aquest OPEN. Torné ha guanyat la final 3-2 contra Albert Ribera (CTT Borges) després d’un llarg partit. Ribera ha guanyat la seva semifinal 3-0 contra Dani Coll, jugador de l’ACLE CTT Guissona, per la seva banda, Torné ha superat a Francesc Solans (CTT Borges) 3-1.

En el quadre C, la victòria se l’ha emportat Joan Serret, jugador del CTT Borges, que ha superat 3-0 a Ricardo Boncompte, del CTT Xavier Sangrà Agramunt. Serret, ha vençut 3-2 a Antoni Cruz (CTT Mollerussa) després d’un llarg i disputat partit. Boncompte ha guanyat 3-1 a Pere Porta (CTT Mollerussa) al partit anterior, a semifinals.

Veselin Penev, del CTT Alcarràs s’ha endut la victòria del quadre D al véncer 3-1 a Josep Garcia, també del CTT Alcarràs. Penev, al partit anterior a la final havia guanyat 3-2 a Jose Antonio Pla (CTT Lleida) i Garcia havia superat 3-0 a Joel Roselló, jugador del CTT Alcarràs.

Finalment, la primera posició del quadre E ha estat per Pol Ribera del CTT Borges. Ribera s’ha imposat 3-2 després d’un intens partit contra Toni Sánchez, del CTT Alcarràs, abans ja havia superat 3-2 a Amanel Estruch, el seu company d’equip. Sánchez havia guanyat 3-0 a Ramon Maria Batlle, del CTT Lleida.

 

Resultats OPEN