Dinar final de temporada RTL

• 1 de juliol de 2023

El diumenge 18 de juny en acabar el Campionat Provincial Absolut, va tenir lloc al restaurant El Faro de Balaguer el dinar de cloenda de la temporada 2022/2023.

Més d’una setantena de compareixents, entre jugadors, familiars i membres de la RTL, van assistir en aquesta celebració.

Durant el transcurs del dinar, es van anar donant diferents mencions tant de la RTL com dels diferents clubs i també trofeus. El president Francesc Solans juntament amb el vicepresident Toni Sala van anar cridant a tots els mencionats i entregant els obsequis.

A continuació trobareu el llistat de mencions:

Trofeus

• Campions de lliga
    • Preferent “Tallers A. Miquel” – Borges Mas Blanch i Jové
    • Primera Provincial – AE Golmés “A”
    • Segona Provincial – ACLE CTT Guissona “B”

Premi Carlos Carrasquer

Aquesta temporada se li ha atorgat al Ricard Gomez per la feina ben feta al CTT Mollerussa que l’ha portat a la segona categoria estatal.