Adrià Benet, campió del 5è Piramidal d’Edats

  • 26 de febrer de 2024

Aquest dissabte s’ha celebrat el 5è Piramidal d’Edats de la RTL. Els 38 participants del torneig han estat dividits en 6 grups de 3 nivells diferents: el nivell 1 amb un grup de 4 jugadors i un grup de 5 jugadors, el nivell 2 amb dos grups de 7 jugadors i el nivell 3 amb un grup de 6 jugadors i un de 7. De cara al pròxim Piramidal, el 7è, 8è i 9è classificats del nivell 1 descendiran als grups intermedis mentre que els dos primers dels grups del nivell dos ascendiran al grup 1.

Com en cada Piramidal d’Edats, a mig matí els jugadors s’han aturat per agafar energies amb l’esmorzar que proporciona la RTL: una peça de fruita, un tall de coc i un batut de xocolata o un suc de fruita.

El campió del quadre del nivell 1 ha estat el jugador del CTT Borges, Adrià Benet, que després d’una disputada final, ha vençut a Albert Solé, del CTT Calaf i campió dels dos darrers Piramidals d’Edats. En les semifinals, Benet havia guanyat 3-2 al jugador del CTT Mollerussa, Blai Soler; i Albert Solé, havia superat 3-1 a Alan Carazo (CTT Borges). La disputa pel tercer i quart lloc ha acabat amb una victòria 3-0 per Blai Soler davant de Carazo.

  

Els campions dels grups intermedis han estat Carles Gaya i Yiftach Shai, ambdós jugadors del CTT Valls del Nord, tots dos han sumat les sis victòries possibles dels grups. En el grup 2A, el segon lloc ha estat per la jugadora del CTT Borges, Anna Monné i en el tercer lloc hi ha un triple empat del qual ha sortit victoriós Alvaro Serrano (CTT Borges) amb un total de 7 punts. En el grup 2B hi ha un empat en la segona posició entre Unai Alentà (CTT Borges) i Octavio Castillejo (CTT Valls del Nord); la victòria d’aquest empat serà per Alentà gràcies a la victòria 3-1 davant de Castillejo.

En el nivell 3 els campions han estat Raul Ricard Vico (AE Golmés) i Denis Dragan (CTT Mollerussa. En el grup 3A, Marcos Castillejo, del CTT Valls del Nord, s’endú la segona posició i Aran Sierra (CTT Borges) la tercera, amb un total de quatre victòries de les sis possibles. Eloi Gil (CTT Valls del Nord) ha estat el segon classificat del grup 3B i la tercera posició del grup està regida per un triple empat del qual surt afavorit Joel Morillas (CTT Mollerussa) fent-se així amb la tercera posició del grup.

Podeu consultar els resultats de grups i quadres aquí.

El pròxim Piramidal d’Edats serà el dia 16 de març.