Resum Tercera Jornada de les Lligues Provincials

  • 16 d'octubre de 2023

Aquest cap de setmana s’han dut a terme els partits de la Tercera Jornada de les Lligues Provincials arreu de les terres de Lleida.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” aquesta jornada queda com a únic líder l’Impuls TT, l’equip ha vençut 4-3 al CTT Mollerussa Arcusin, guanyant el seu tercer partit consecutiu als dobles. L’ACLE CTT Guissona “A” s’ha imposat 6-0 al CTT Lleida-Albatàrrec i el Borges Ferreteria la Clau ha guanyat 5-1 al Lindis AE Golmés “A”. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” guanya el seu segon partit en vèncer 4-3 al CPU Vilanovenc.

En la categoria de Primera Provincial hi ha dos equips que compten amb els sis punts de les tres victòries: el CTT Alcarràs ON4 que s’ha imposat 5-1 al CTT Portell “A” i l”Agro-Borges TT que ha vençut 4-2 al CTT Valls del Nord – SBT. El segon equip de l’AE Golmés ha guanyat 4-2 al CTT Valls del Nord – Ordino i el CTT Gràfix Mollerusa ha vençut 4-2 al Lladonosa Frias de Pardinyes.

El CTT Portell “B” és el líder de la classificació de Segona Provincial i compta amb les tres victòries possibles, aquesta jornada ha superat 4-2 al CTT Encamp.  El CTT Mollerussa Vicens Maquinària suma els dos punts de la jornada actual en vèncer 4-2 al Lindis AE Golmés “C”. Hi ha dos equips de la categoria que han sumat els seus dos primers punts i són el Borges Lleida Car que els ha aconseguit en guanyar 4-3 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B” i el CTT Alcarràs Carlos Carrasquer que ha superat 5-1 al CTT Balaguer Pàmies Vitae.