Jair Jiménez, campió del 1r Open Absolut

  • 23 d'octubre de 2023

Aquest diumenge 22 d’octubre s’ha celebrat el 1r Open Absolut de la temporada de la RTL. El Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques ha acollit a tots els jugadors en aquesta competició que s’ha allargat des de les 9.00h del matí fins a les 13.30h. En aquest torneig el campió ha estat recompensat amb un val de 60€ en material de ZonaTT i el segon classificat ha rebut un obsequi de ZonaTT.

El campió del torneig ha estat Jair Jiménez, jugador del CTT Borges, que s’ha imposat 3-0 en la final a Razvam Hidisan (CTT Balaguer). A les portes de la final s’hi han quedat Joan Ramon Macià (CTT Borges), que ha cedit 3-0 davant d’Hidisan, i Marçal Moreno, també del CTT Borges, que ha estat vençut 3-0 per Jiménez.

Pau Güell, jugador del CTT Borges, s’ha proclamat campió del quadre CD després de superar 3-0 a Jaume Barrufet (AE Golmés) en un intens partit. En les semifinals, per una banda, Barrufet ha vençut 3-o a Blai Soler, del CTT Mollerussa, i per l’altra banda, Güell ha guanyat 3-0 a Pol Serra, també del CTT Mollerussa.

 

Podeu consultar els resultats dels grups i quadres aquí.