Xavier Fontanet, campió del 2n OPEN Absolut (Torneig de Reis)

  • 5 de gener de 2020

Aquest dissabte dia 4 de gener es va jugar el segon OPEN absolut de la temporada, anomenat Torneig de Reis. L’any passat aquesta competició no estava considerada oficial però gràcies al suport i el gran èxit que va tenir, es va decidir que passés a ser-ho. Aquest torneig començat a les nou del matí i acabat a les set i mitja del vespre, es va jugar a la localitat de Guissona. Un total de 49 jugadors de més de 11 clubs diferents van participar-hi.

En el quadre AB Xavier Fontanet, del CTT Mollerussa es va proclamar campió guanyant la final 3-1 contra Joel Rubio (CTT Borges). Fontanet va guanyar 3-2 una intensa semifinal contra Ricard Gómez, jugador que va quedar en tercera posició. Per la seva banda, Rubio va derrotar a Ivan Fernández 3-2.

Martí Estruch, jugador del CTT Calaf, va aconseguir la primera posició del quadre C. Martí va derrotar a Pau Vendrell (CTT Portell) 3-1 a la final. Vendrell va imposar-se 3-0 la semifinal contra Anthon Vydrov. Per la seva banda, Estruch va guanyar 3-1 a Francesc Fontanet a les semifinals. Tot i això Fontanet no va parar fins aconseguir el tercer lloc del quadre.

El campió del quadre D va ser Ricard Boncompte, palista del CTT Xavier Sangrà Agramunt. Boncompte va guanyar a Toni Sánchez, del CTT Alcarràs, després d’un disputat 3-2. Toni va va guanyar a Josep Garcia  3-1. Per l’altra banda, Boncompte va imposar-se 3-1 Vasile Paduret. 

Per acabar, en el quadre E hi va haver una final molt disputada que finalment va acabar en mans de Marçal Moreno (CTT Borges). Va guanyar 3-2 contra Luis Torrado, del CTT Guissona. Torrado va guanyar la partida anterior 3-0 contra Ramon Civit. Moreno, va guanyar 3-1 a Marçal Bellet.

    

     

 

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.