TORNEIG DE REIS DEL ACLE GUISSONA

  • 8 de gener de 2019

El torneig de Reis del ACLE Guissona, aplega fins a 62 palistes, tant federats com no federats.

 

El passat dissabte 5 de gener, es va disputar el Torneig de Reis, que per primera vegada, l’ACLE Guissona organitzava a les seves instal·lacions, anys després de la seva reaparició a les pistes de tennis taula.

L’objectiu del torneig, era la dinamització de l’esport entre tota la població de Guissona, ja que la comarca de La Segarra, disposa de tres clubs militants a la Federació Lleidatana de Tennis Taula, i que per tant, competeixen cada setmana.La competició va aplegar 62 palistes entre federats i no federats, i es va veure tennis taula d’un gran nivell entre tots els participants.
 

El guanyador de la prova federada, va ser el jugador del Club Tennis Taula Borges; Albert Ribera, que va superar per 3 jocs a 2 a la final Aleix Pàmies del CTT Balaguer Pamies Vitae. El camí fins a la final, no va ser fàcil per cap dels dos jugadors. Ribera, es va desfer a semifinals de Kilian Martinez del CTT Xavier Sangrà Agramunt també per la mínima, i Pàmies també va superar al cinquè i definitiu joc a Igor Popyaduc.

L’ACLE Guissona, no descarta organitzar competicions d’àmbit provincial en un futur pròxim