Tercera Jornada de Lligues Provincials

  • 15 de novembre de 2021

Aquest cap de setmana 13 i 14 s’han reprès les lligues provincials després d’uns caps de setmana de descans i un d’ajornats!

En la categoria de Preferent, el Borges Carburants Mir lidera la classificació juntament amb el CTT Gràfix Mollerussa. El Borges Carburants Mir ha superat 5-1 al Impuls TT. El CTT Valls del Nord – ORX ha guanyat 4-2 al CTT Gràfix Mollerussa i el Borges Mas Blanch i Jove aconsegueix la seva primera victòria en vèncer 5-1 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer.

El primer lloc de la classificació de Primera Provincial, actualment té un empat de dos equips que han guanyat 3 de 3 partits jugats: el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” i el Borges Ferreteria La Clau. L’equip “A” d’Agramunt ha gunyat 5-1 al CTT Lleida-Albatàrrec i l’equip Borgenc amb qui comparteix el liderat, ha superat al CTT Mollerussa Vicens Maquinària 6-0. Per la seva banda, el tercer classificat; el CTT Portell “B” ha guanyat 4-2 al CTT Calaf i finalment, l’Agro-Borges TT ha vençut 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”.

I en la darrera categoria, Segona Provincial, la primera posició és pel CTT Alcarràs Agustí Odina, que aquesta tercera jornada ha superat 4-2 al CTT Tremp. El segon classificat, AE Golmés, ha guanyat 5-1 al CTT Mollerussa Arcusi i; el tercer classificat (AE Val d’Aran) s’ha avançat 4-2 davant del Borges Prefabricats Pujol.