Tennis taula a les escoles: CTT Tremp

  • 7 de juny de 2019

El programa de Tennis Taula a les Escoles ha sigut tot un èxit a Tremp.

Després de fer una reunió amb el director del Col·legi Valldeflors, les dues tutores del curs i la professora d’educació física, es van decidir els horaris i el programa. Els alumnes del col·legi també participen en activitats de neu i van aconseguir arribar a un acord entre totes dues institucions per a que els nens i les nenes poguessin seguir fent les activitats de neu i també començar la de tennis taula.

El curs es va programar en períodes d’una hora i van fer 6 sessions. Han participat dos grups de 3r de primària, una classe amb 21 alumnes i l’altra amb 22. La col·laboració per part del director, les tutores i per part de la professora d’educació física ha estat de gran ajuda per dur a terme aquesta nova experiència. L’entusiasme dels nens i nenes per aprendre un nou esport o per perfeccionar-lo si ja hi havien jugat també, i sobretot el seu bon comportament.

El dia 6 de juny, va finalitzar el programa i el club va organitzar un acte de cloenda. Tot i ser en un horari no lectiu, la majoria de nens i nenes dels dos grups de l’escola van trobar-se al club per fer una última competició amb molt èxit i molt entusiasme. La gran ajuda de membres del club va fer que la competició anés encara millor de l’esperat.

Tots hem finalitzat el curs molt contents, tant els membres de l’escola, els alumnes d’aquesta i nosaltres. Veure com nens i nenes s’interessen i s’apliquen per aprendre del esport al que tu sempre has jugat aporta molta emoció i ajuda a que tot surti bé.

Ha estat un orgull poder ensenyar a molts nens i nenes un esport al qual no havien jugat mai o ensenyar a jugar correctament a tots aquells que ja havien jugat a les piscines, al càmping o com a esport extraescolar. Esperem que molts d’ells vulguin seguir jugant i donant nom a aquest esport.

Aquí teniu un petit recull d’imatges de l’acte de cloenda entre les dues classes del Col·legi Valldeflors.

 

 

 

 

 

 


Programa amb el suport de: