Tennis taula a les escoles: CTT Lleida

  • 28 de maig de 2019

El programa de tennis taula a les escoles a la demarcació de Lleida ha englobat aquest curs 2018-19 un total de 3 escoles: escola el Carme i l’escola Maragall del barri de la Bordeta, i l’escola Torre Queralt, del barri del Secà de Sant Pere. I en cada escola hi ha participat 2 línies (grups) d’alumnes del 3er de primària (25 nens/es per a cada grup), fent un total de quasi 150 nens i nenes que han gaudit de l’aprenentatge d’aquest esport. 

Ho hem organitzat en 4 sessions d’1 hora i mitja per a cada grup d’alumnes, on els alumnes, junt amb els professors pertinents ens han visitat al nostre club situat al pavelló de l’institut Maria Rúbies, del barri de la bordeta. En el cas de l’escola Torre Queralt , el monitor es va desplaçar allà per a poder fer les sessions en tres dies diferents, en horari lectiu de matí, durant els mesos de gener i febrer, ja que als escolars els hagués estat impossible venir al club.

Els primers en venir van ser els nens i nenes de l’escola El Carme. A partir del 25 de febrer i fins al maig va ser el torn de l’escola Maragall. En tots els grups vam fer les sessions amb l’entrenador del Club Tennis Taula Lleida i educador Robin Casas, en horari lectiu, de 15 a 16:30h.

Per a molts ha estat un descobriment, ja que mai hi havien jugat. Per a d’altres, que ja havien jugat a ping pong a l’escola, al càmping o al parc;  han passat a aprendre “tennis de taula” amb les normes correctes i ha estat un aprenentatge i un avenç saber fer bé tots els cops de l’esport del tennis de taula, agafar bé la pala, etc…

En fi, creiem que tots han disfrutat molt d’aquesta experiència, jugant i coneixent aquest esport i esperem que continuïn jugant-hi. Nosaltres, els monitors, també ens mostrem molt contents de poder participar i col·laborar en la difusió del nostre estimat esport.

També ha sigut una satisfació l’acte final que vam fer amb totes les escoles. Va servir per a que els nens i nenes es coneguessin entre ells i disfrutessin d’una bona estona jugant a tennis taula amb amics i amigues i amb gent nova.

 

 

 

 

 

 


Programa amb el suport de: