Ruixang Tang, campió de l’Open Absolut d’Alcarràs

  • 19 de febrer de 2023

Avui diumenge 19 de febrer s’ha celebrat l’Open d’Alcarràs, el 3r Open Absolut de la RTL. Un total de 63 persones han estat competint durant el matí al Poliesportiu Municipal Andreu Aixalà i Castells d’Alcarràs.
El torneig ha estat dividit en la fase de grups i la fase de quadres, hi han hagut 13 grups de quatre o cicn jugadors i, tots aquests han passat a quadres: el primer i segon han passat al quadre AB, el tercer al quadre C i el quart i cinquè al quadre DE.

El campió de l’Open ha estat Ruixang Tang, jugador del CTT Borges, que en la final ha superat 3-1 a Patrick Rodríguez (CTT Valls del Nord). En la ronda de semifinals Tang vençut 3-0 a Albert Ribera (CTT Borges) i Rodríguez ha guanyat 3-1 a Roc Gibert, també del CTT Borges, després d’un disputadíssim partit.

En el quadre de tercers de grups, el quadre C, el campió ha estat Jordi Rodríguez (CTT Valls del Nord) qui ha guanyat 3-1 a Igor Popayduc, CTT Xavier Sangrà Agramunt. En les semifinals, per una banda, Rodríguez ha vençut 3-2 a Jordi Ferreter en un ajustat partit i, per l’altra, Popayduc s’ha acabat imposant 3-1 a Jordi Roma, jugador del CTT Borges.

Finalment, la medalla d’or del quadre DE ha estat per Pau Güell, qui ha finalitzat la llarga disputa pel primer lloc amb una victòria 3-2 davant de Vinyet Solans (ambdós del CTT Borges). Anteriorment, els finalistes han guanyat 3-1 dos jugadors del CTT Lleida-Albatàrrec, Güell ha vençut a Jose Antonio Cobos i Vinyet a Ramon Maria Batlle.

Consulta els resultats de grups i quadres aquí.