RICARD GOMEZ, CAMPIÓ DEL 3r OPEN ZONATT

  • 10 de març de 2019

El jugador del CTT Servisimó Mollerussa, Ricard Gómez, s’ha adjudicat avui el 3r Open Absolut de la temporada 2018/2019, al vèncer a la final per 3-2 al seu company d’equip Razvan Hidisan.

 

Fins a 40 jugadors de tota la demarcació lleidatana, s’han donat cita avui al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, en motiu de la disputa del 3r Open Absolut de la Temporada.

Durant la primera fase del matí, s’han disputat els grups, on els palistes estavenrepartits en grups de 5. Els dos primers, jugaríen l’Open AB, el tercer de cada grup l’Open “C”, el quart, l’Open “D” i el cinquè classificat l’Open E.

 

A l’Open “AB”, Ricard Gómez, repeteix títol, on en el segon torneig celebrat el mes de desembre, ja va obtenir la victòria. En aquesta ocasió, a quarts de final ha guanyat a Àlex Carrera del CTT Mollerussa per 3-0. A semifinals, també ha superat a Xavier Martínez del CTT Valls del Nord, i a la final el seu company de club,  Razvan Hidisan.

Hidisan, ha superat a Francesc Solans per 3-0 en quarts de final, mentres que a la semifinal s’ha desfet d’Èric Torné per 3-1.

La lluita per la tercera posició, se l’ha endut Martínez, on ha superat per 3-1 a Torné.

 

A l’Open “C”, la victòria se l’ha endut Luca Pau Muller (CTT Borges), superant a Bernat Capdevila (CTT Borges) a la final per 3-2. Els jugadors a les semifinals, han superat a Pau Guell (CTT Borges) i Andreu Gonzàlez (CTT Alcarràs) ambdós partits per 3-2.

 

A l’Open “D”,  Josep Perelló del CTT Borges, n’ha quedat campió, guanyant a Aitor Madueño (CTT Borges) per 3-0. Àlex Cerdan (CTT Borges) i Antoni Cruz del CTT Mollerussa, han quedat tercers classificats, cedint amb els finalistes per 2-3 i 0-3 respectivament.

 

A l’Open “E”, Albert Llobera del CTT Mollerussa, ha obtingut la victòria per 3-1 davant la jugadora del CTT Borges; Edna Solans. Eudalt Camarasa (CTT Mollerussa)i Marius Pop (CTT Balaguer) han estat tercers classificats.