RICARD GÓMEZ, CAMPIÓ DEL 2n OPEN “ZONATT”ABSOLUT

  • 23 de desembre de 2018

El jugador Ricard Gómez del CTT Mollerussa Servisimó VW, s’ha proclamat campió del 2n Open Absolut de la Temporada 2018/2019.

Fins a un total de 51 palistes, s’han donat cita avui diumenge al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, en motiu del 2n Open Absolut “ZonaTT” de la temporada.

Els jugadors, repartits en grups de 5, han fet la fase prèvia de grups en el primer tram del matí, on s’ha vist un alt nivell de tennis taula.

Els dos primers classificats de la fase de grups, accedeixen a l’Open “AB”, el tercer classificat al Open “C”, el quart a l’Open “D” i el cinquè a l’Open “E”.

Ja a les eliminatòries, l’Open “AB” el futur campió del torneig, Ricard Gómez, s’ha desfet del seu company d’equip Xavier Fontanet per 3-1. El mateix ha fet Iván Fernandez, davant de Razvan Hidisan on l’ha vençut per 3-1. Èric Torné (CTT Borges), es desfeia per 3-0 d’Alex Carrera (CTT Mollerussa) i es col·locava a les semifinals. Joel Rubio, també ha guanyat a un dels seus companys de club; Quim Sánchez per 3-1.

A les semifinals, duel de jugadors del CTT Mollerussa i del CTT Borges. Ricard Gomez s’ha desfet d’Ivan Fenández per 3-1. Mentres que Joel Rubio, es desfeia per 3-0 d’Èric Torné, en uns partits molt disputats per part dels quatre finalistes.

A la final, Rubio no ha pogut revalidar el títol que va obtenir en el primer Open de la temporada, celebrat a principis d’octubre, i s’ha vist superat per Gómez, en un partit que s’ha decidit a la cinquena mànega.

L’Open “C” victòria pel jugador Albert Feliu del CTT Mollerussa, on ha superat Ramon Vendrell del CTT Portell en la final per un ajustat 3-2 (16-14) a la cinquena partida. Vendrell, a semifinals ha superat el Gerard Quintana també per 3-2, mentre que Feliu ho ha fet per 3-1 davant Joan Ramon Macià del CTT Borges.

L’Open “D” se l’ha endut el jugador del Rebost de Ponent Castellnou Antonio Sanchez, que ha conseguit guanyar a Francesc Juncosa del CTT Borges en una final molt disputada per part dels dos jugadors. Juncosa, a semifinals, s’ha desfet de Carles Margalida del Pont de Suert, mentres que Sanchez, ha superat Max Amigó del CTT Borges per 3-1.

L’Open “E” victòria per Pau Guell del CTT Borges, on ha superat Carlos Carrasquer del CTT Alcarràs per 3-2. El jugador garriguenc, s’ha desfet a semifinals, de Miquel Estruch del CTT Calaf per 3-0, mentres que Carrasquer, ha superat un altre jugador del Borges; Pol Ribera per 3-2.

D’aquesta forma, es posa punt i part a la competició fins el dia 12 de gener, on es reemprenen les lligues provincials, coincidint amb el 3r Piramidal d’edats i amb el 4t Piramidal de Veterans.

Quadre de resultats

Imatge propietat de: www.freepik.com/free-photos-vectors/hand