Resum Vuitena Jornada de Lligues Provincials

  • 25 de novembre de 2019

El CTT Gràfix Mollerussa segueix en la mateixa línea de fa setmanes, liderant la classificació, aquesta setmana ha guanyat 4-2 al CTT Calaf Servi-Llar i això ha fet que aconseguís la vuitena victòria consecutiva. El CPU Vilanovenc segueix en la tercera posició després d’haver guanyat 4-2 al CTT Pont de Suert. L’Impuls TT també ha aconseguit salvar la seva quarta posició guanyant 4-3 al Borges Carburants Mir que només està una posició sota d’aquest. El CTT Borges”A” consolida la seva cinquena posició (empatat amb l’altre Borges) guanyant 4-2 al CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”.

El Rebost de Ponent Castellnou continua en la primera posició però aquesta jornada ha perdut contra el ACLE CTT Guissona “A” després d’un llarg 4-3. El SQA Soft Alcarràs aconsegueix seguir en la tercera posició havent guanyat al CTT Borges”C” que va en sisè lloc. El CTT Borges “B”, que va en segon lloc a la classificació, ha guanyat 4-2 contra el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”. Finalment, el CTT Portell “B” ha aconseguit una victòria més superant al CTT Mollerussa Vicens Maquinària 4-2.

En segona provincial hi novetats, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida perd la seva imbatibilitat per un 4-3 contra el CTT Borges “D”. El CTT Vall del Nord manté la segona posició guanyant al CTT Mollerussa Arcusin. El CTT Ivorra ha aconseguit una nova victòria vencent 4-2 al CTT Tremp.