Resum Vuitena Jornada de Lligues Provincials

  • 15 de gener de 2023

Aquest cap de setmana, després d’un mes de descans per vacances han tornat les Lligues Provincials i, s’ha disputat la vuitena jornada, quedant així només una jornada per acabar la primera volta de la temporada 2022/2023.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel” en el lideratge de la classificació hi ha un empat entre el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” i el CPU Vilanovenc, ambdós amb sis victòries de sis partits jugats i 12 punts. Els dos equips del club garriguenc estan empatats a 10 punts i, aquesta setmana s’han imposat 5-1: el Borges Carburants Mir contra l’impuls TT i el Borges Mas Blanch i Jové contra el CTT Gràfix Mollerussa. El CTT Alcarràs ON4, ha superat 4-3 al CTT Portell “A” i superant els dobles del desempat 3-2.

L’Agro-Borges TT segueix mantenint-se en el capdamunt de la classificació de la categoria de Primera Provincial després d’aquesta setmana superar 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. El CTT Tremp continua seguint al cap de la classificació amb la mínima distància de dos punts, ja que aquesta jornada ha superat 4-2 al CTT Portell “B”. El CTT Lleida-Albatàrrec ha sumat dos punts després de l’ajustada victòria 4-3 contra el Borges Ferreteria la Clau; aquests dos punts han servit per deslliurar-se de l’empat a quatre punts de les últimes tres posicions i sumar un total de sis punts. El CTT Valls del Nord – SBT suma la seva tercera victòria consecutiva en vèncer 4-3 al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer i, l’AE Golmés “A” torna a remuntar punts després de diverses jornades en superar 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària.

En la categoria de Segona Provincial també hi ha un empat entre dos equips en la capçalera de la classificació: l’ACLE CTT Guissona “B” i l’AE Golmés “B”, els dos equips aquesta setmana han obtingut una victòria i sumen un total de 14 punts. L’equip guissonenc ha vençut 5-1 al CTT Valls del Nord – Ordino i, el segon equip de l’AE Golmés ha superat 4-3 al CTT Pardinyes de Lleida Forn de Pa, que es troba en el tercer lloc de la classificació. El Borges Lleida Car aquesta jornada ha tornat a obtenir una victòria en guanyar 4-2 al CTT Balaguer Pàmies Vitae i també el CTT Mollerussa Recanvis Avenida que ha vençut al Borges GAP Cooperativa. Finalment, el CTT Calaf ha superat 4-3 a l’AE IES Josep Lladonosa.