Resum Tretzena Jornada de les Lligues Provincials

  • 6 de març de 2023

Aquesta ha estat la tretzena jornada de les Lligues Provincials de la RTL i, a cinc jornades de l’acabament d’aquestes, ja comencen a definir-se posicions. Tanmateix aquestes poden anar canviant fins al darrer moment!

El Borges Mas Blanch i Jové ha aconseguit desfer-se de l’empat i col·locar-se líder en solitàri de la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, aquesta darrera jornada ha vençut 5-1 a l’Impuls TT. El segon lloc és pel CPU Vilanovenc, que aquesta jornada ha cedit en els dobles davant del CTT Portell “A”, equip que amb aquesta suma quatre victòries a dobles durant la temporada. En el tercer lloc hi ha un empat entre el Borges Carburants Mir, que s’ha imposat 6-0 a l’ACLE CTT Guissona “A” i el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A”, que ha guanyat 4-3 al CTT Gràfix Mollerussa.

Aquesta jornada s’han reduit els equips que lideren la classificació i n’hi ha tres: Borges Ferreteria La Clau, AE Golmés “A” i CTT Tremp. El Borges Ferreteria La Clau s’ha imposat 6-0 davant del CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, el primer equip de l’AE Golmés ha guanyat 5-1 al CTT Valls del Nord – SBT i, el CTT Tremp ha vençut després d’un igualat 4-3 al CTT Lleida-Albatàrrec. L’Agro-Borges TT suma dos punts en vèncer 4-2 al CTT Mollerussa Vicens Maquinària i, el CTT Portell “B” es recupera després de dues derrotes consecutives i supera als dobles al CTT Alcarràs Carlos Carrasquer.

En la categoria de Segona Provincial segueix havent-hi un liderat compartit entre l’ACLE CTT Guissona “B” i l’AE Golmés “B”, aquesta setmana tots dos han guanyat 4-2, aconseguint així sumar els dos punts possibles: l’equip guissonenc ha guanyat al CTT Mollerussa Recanvis Avenida i l’AE Golmés “B” ha vençut al CTT Calaf. El CTT Pardinyes de Lleida Frías Forn de Pa ha superat 5-1 al Borges Lleida Car i segueix a només dos punts dels líders. El CTT Balaguer Pàmies Vitae ha guanyat 4-3 al Borges Gap Cooperativa i el CTT Valls del Nord – Ordino suma la seva tercera victòria després de vèncer 5-1 a l’AE IES Josep Lladonosa.