Resum Tercera Jornada de Lligues Provincials

  • 10 d'octubre de 2019

En la lliga de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Borges “A” va superar per 6-0 a l’ASSIST Alcarràs. El CTT Gràfix Mollerussa va guanyar 5-1 al CTT Portell “A” igual que l’Impuls TT al CTT Pont de Suert. El CTT Calaf Servi-Llar es va imposar amb un 4-2 al CPU Vilanovenc. El cinquè partit va guanyar-lo el CTT Balaguer Pàmies Vitae “A” contra el Borges Carburants i juntament amb el Gràfix Mollerussa són els únics invictes de la categoria.

A Primera Provincial, el SQA Soft Alcarràs va guanyar al CTT Mollerussa Vicens Maquinària amb un 6-0 i el Rebost de Ponent Castellnou també va imposar-se 6-0 al CTT Lleida. El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” va aconseguir una victòria de 4-2 contra el CTT Portell “B”. L’ACLE CTT Guissona “A” va superar 5-1 al CTT Borges “C”. El CTT Borges no va jugar per la rotació de nou equips en aquesta categoria.

En Segona Provincial, va haver tres partits guanyats 4-2: el CTT Tremp va superar amb aquest resultat al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”, el CTT Ivorra va imposar-se al CTT Balaguer Pàmies “B” i el CTT Xavier Sangrà Agramunt “C” va guanyar al CTT Mollerussa Arcusin. El CTT Mollerussa Recanvis Avenida va vèncer 5-1 a l’ACLE CTT Guissona “B”  refermant d’aquesta manera el seu lideratge en la categoria i el CTT Vall del Nord – SBT va guanyar 6-0 al CTT Borges “D”.